Hvala vam, vaša podrška daje nam snagu i obavezu da ustrajemo i budemo još bolji u borbi za vaše zdravlje i živote. Mi smo tu zbog vas i ostajemo na prvoj liniji do posljednjeg.
Kolektiv JU ZHMP KS
“Poštovani,
Nadamo se da vas(kolektivno) ovo pismo dočekuje u zdravlju, lijepom raspoloženju, širokogrudnosti i sreći.
Odakle početi? Pa, prvo da se predstavimo.
Mi smo nekoliko brižnih individua koje su se spojile s namjerom da u ovim kriznim vremenima obradujemo druge, onoliko koliko smo u mogućnosti. Svako doprinosi kako može i umije, a mi umijemo pisanom riječju.
Cilj nam je pisanom riječju unijeti malo vedrine u sivilo svakodnevnice i obradovati sve oči koje ovo budu čitale.
Vaš kolektiv je među prvim adresama koje zaslužuju da zbog njih proradi kalem radosti. To pišemo sa pravom, argumentima i dokazima.
Nadamo se da ste svjesni svojih uspjeha!
Neki od nas su imali priliku da posjete Zavod za hitnu medicinsku pomoć KS, odakle su se vratili zadovoljni, sa dobijenom neophodnom zdravstvenom uslugom, ispunjenih očekivanja, bogatiji znanjem i iskustvom. Da, neki od nas su (budući) zdravstveni radnici. Heroji, kao i vi. Ako Bog da.
Ovo je samo mali podsjetnik da se vaš rad i trud itekako primijete i cijene, da nema načina da vam uzvratimo vaše usluge, da želimo da napredujete u sticanju znanja i vještina, da ovaj grad i ovu državu činite ljepšim i lakšim mjestom za život.
Neka vas dragi Bog nagradi samo onako kako On može za svaku sekundu koju provedete služeći ovom narodu.
Najorganizovanijem i najboljem zdravstvenom kolektivu od srca,
Kalem Radosti”